CO2 reductie in uitvoering, diverse mogelijkheden

En weer wat minder CO2 uitstoot

Blauwe of zwarte zonnepanelen, schuin of platdak, micro of centrale omvormer, op grote hoogte of op de grond, kleine zonne-energie installatie of een weiland vol, wij voelen ons overal thuis en delen graag de kennis die wij hebben van zonne-energie en installaties daarvoor. Heeft u interesse in een zonne-installatie, zoals eerder geschreven, klein of groot? Neem contact met ons op via onze contactpagina. Dan bekijken we samen uw mogelijkheden.

Enphase_Leusden_TalesunUtrecht_enphase_talesunWoudenberg_Enphase_TrinaSolarMolenhoek_Huawei_Sunbeam_Talesun

Geen stroomvoorziening en toch licht nodig?

NewSolar heeft een verlichting systeem ontworpen op zonne-energie in combinatie met LI-ION accu’s

Onlangs zijn er lichtmasten op zonne-energie geplaatst om de veiligheid op een aanlegsteiger te vergroten. De locatie is niet op het grid (energienet) is aangesloten. NewSolar heeft een systeem ontworpen op zonne-energie in combinatie met LI-ION accu’s om de stroomvoorziening te garanderen. NewSolar heeft het gehele systeem ontworpen en gerealiseerd, inclusief de lichtmasten. Interesse in een dergelijk systeem of heeft u andere uitdagingen op dit gebied? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 off_grid_oplossing    off_grid_oplossing 

Onderhoud aan uw zonne-energie installatie broodnodig

Onderhoud middels het SolarSecure concept

Het niet onderhouden en schoonmaken van uw zonne-energie installatie kan gevolgen hebben voor de opbrengst van uw installatie. Eens per jaar een controle door onze gespecialiseerde medewerkers kan geen kwaad.

Zo hebben wij vorige week hebben we onderhoud gepleegd aan het PV systeem op de Kruisboog in Houten. Dit is het postcoderoosproject van Opgewekt Houten. NewSolar BV verzorgd het gehele onderhoud en beheer van deze locatie. Omdat er onlangs een kolonie zeemeeuwen neergestreken is op het dak, was een schoonmaakbeurt hoognodig. Geen probleem voor de speciaal hiertoe uitgeruste onderhoudsaanhanger met 100 meter slang….. Panelen liggen er weer schoon bij, klaar voor het seizoen….

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud zonne-energie installatie Onderhoud zonne-energie installatie

Subsidie voor energiebesparende VvE

Vanaf 4 april meer subsidie voor energiebesparende maatregelen binnen de VvE

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) komen in aanmerking voor de Subsidie energiebesparing eigen huis. Onder een ‘vereniging’ verstaan we een Vereniging van Eigenaren, wooncoöperatie (dus geen woningcorporatie) of een woonvereniging. Meer informatie hierover vindt u op de website van VvECentraal 

VvE dak

Bouw Solarpark Galecop nadert zijn einde

Bouw Solarpark Galecop nadert zijn einde
Bouw Solarpark Galecop nadert zijn einde. De zonnepanelen liggen er al enige tijd op en genieten van de zon die we de laatste dagen hebben gehad. De monteurs van NewSolar zijn nog druk met het ingraven van alle bekabelingen geweest. Momenteel worden de puntjes op de i gezet en kan dit zonnepark in ieder geval tot in 2030 volop stroom produceren en vele kilo CO2 besparen. Goed voor mens en millieu!

Subsidie regeling duurzame energie sportaccommodaties

Het budget van de Subsidie regeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is voor 2018 verhoogd.

In plaats van de geplande € 6 miljoen subsidie is er per 19 februari € 8 miljoen susidie beschikbaar. Momenteel is er nog zo’n 2 miljoen euro subsidie beschikbaar.Heeft u dus ook nog interesse om dit jaar uw  verenigings energierekening omlaag te brengen door een zonne-energie installatie aan te schaffen en daarnaast ook nog een mooie subsidie te verkrijgen waardoor de terugverdientijd nog korter wordt dan deze al is? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken. Wij helpen u graag verder. Op de volgende pagina van de rijksoverheid vind u ook meer informatie over deze subsidie.

Subsidie sportvereniging

NewSolar volop bezig op Solarpark Galecop

Realisatie Solarpark Galecop door NewSolar verloopt voorspoedig

NewSolar is voortvarend bezig om het geplande Solarpark Galecop te realiseren. Elke dag komen er ongeveer 840 zonnpanelen bij. Ook Stedin is druk om de stroomvoorziening op orde te krijgen. De planning is, dat zoals eerder vermeld, het Solarpark eind februari volledig in bedrijf zal zijn. Heeft u ook interesse in, en ruimte voor de realisatie van een zonnepark? Neem dan contact met ons op. NewSolar kent inmiddels alle in en outs om uw zonnepark werkelijkheid te laten worden en u, indien gewenst volledig te ontzorgen, Voor, tijdens en na het bouwen van het zonnepark.

Korte voortgangsimpressie Solarpark Galecop (filmpje)


Voortgang Solarpark Galecop
QR Solarpark

Update over Solarpark Galecop (korte film impressie)

Onlangs hebben wij een kleine impressie (filmpje) gemaakt van het Solarpark Galecop wat NewSolar momenteel aan het realiseren is. Zo kunt u rustig meekijken naar de voortvarende bouw van dit park. Om de impressie te bekijken klikt u op de foto.

Naast de bouw van dit zonnepark wordt er momenteel een postcoderoos project uitgerold voor hen die bijvoorbeeld geen zonnepanelen op hun dak willen of geen ruimte hebben en toch van de voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen willen genieten . Dit geldt voor een aantal postcodes in de omgeving van dit park. Wilt u hier meer informatie over? Klik dan op deze link.

Andere informatie nodig over zonnepanelen of bijvoorbeeld zelf ruimte over om een zonnepark of dak te realiseren? Laat uw gegevens achter op onze contact pagina, dan nemen wij contact met u op en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solarpark Galecop