Trinasolar zonnepanelen

Trinasolar is opgericht in het jaar 1997 en was één van de eerste op het gebied van zonne-energie. Dat zij dit al jaren goed doen blijkt ook uit de cijfers van Trina Solar, momenteel financieel het meest gezonde zonnepanelen productie bedrijf ter wereld.

Ze zijn terug te vinden op de tweede plek van de lijst met grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld, daarnaast zijn ze één van de marktleiders in Europa. Trina Solar heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 2,4 GigaWatt. Dit is niet heel vreemd gezien ze meer dan 20 kantoren hebben over de hele wereld en er ruim 14000 werknemers werken.

De onderdelen voor een zonnepaneel worden in eigen huis geproduceerd, van losse cel tot en met het complete zonnepaneel. Door deze manier van produceren worden alle zonnepanelen stuk voor stuk getest onder diverse omstandigheden. De zonnepanelen hebben niet alleen goedkeuring van bijvoorbeeld TUV en MCS, maar ook test certificaten voor sandblast, PID, zoutspray en ammonia. Veel grote Europese spelers op de markt kiezen voor Trina Solar vanwege de zekerheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de zonnepanelen zeer effectief in het opwekken van zonne-energie. Uiteraard is dit het gevolg van de hoge eisen waaraan voldaan moet worden tijdens de controles.

Naast de monokristal all black panelen van 275Wp leveren wij ook de polykristal panelen van 265Wp van Trina solar.

 

 

Introductiefilm van Trina Solar

Zonnepaneel Trina Solar TSM-275 DD05A.05 all black 275 Wp monokristal Keurmerken 2