NewSolar plaatst zonnepanelen op Kranenburg in Utrecht

Nieuw school zonnedak in Utrecht

In opdracht van o.a. LomboXnet en PCOU Willibrord is NewSolar afgelopen maandag begonnen met het plaatsen van ruim 400 zonnepanelen op het dak van de Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs in Utrecht. Inmiddels is dit project succesvol afgerond en levert de pv installatie volop energie. De zonnepanelen zijn van het gerenomeerde merk Talesun en de centrale omvormer van SMA. Op een onderconstructie van Sunbeam is er een mooie zonne-energie installatie gebouwd. Natuurlijk is dit weer een mooie uitbreiding voor WeDriveSolar, 100% schone energie!

Heeft u ook interesse in energie van de zon? Particulier of zakelijk? Neem contact met ons op en wij bespreken graag al uw mogelijkheden en oplossingen op het gebied van zonne-energie.

Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs   Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs Kranenburg, school voor Praktijkonderwijs