TrinaSolar 325Wp zonnepanelen en een GoodWe omvormer

Mooi weer, mooi dak, wat wil een monteur nog meer.

Onlangs leverde NewSolar deze leuke zonne-energie installatie op in Scherpenzeel (Gelderland).

De zonnepanelen van TrinaSolar leveren maximaal 325Wp per paneel.

Deze klant heeft ervoor gekozen om zowel op de voorzijde van zijn huis, alsook op de achterzijde een aantal zonnepanelen te plaatsen. Hierdoor is er bijna de gehele dag een stroomopbrengst die voordat er teruggeleverd moet worden direct verbruikt wordt door de aanwezige apparaten die altijd aanstaan.

Met het oog op de steeds minder wordende salderingsvergoeding een verstandige keuze.

Op deze woning is weinig schaduwvorming. Om deze reden is er gekozen voor een centrale omvormer waar twee verschillende strings op aangesloten kunnen worden, dit houd in dat de voor en achterzijde gescheiden aangesloten zijn. Op het moment dat de zon op beide zijden tegelijk op een aantal panelen schijnt is er onderling tussen voor en achterzijde geen last van schaduwvorming.

Als omvormer is er gekozen voor een GoodWe 4.2D-NS die uitstekend geschikt is voor deze zonne-energie installatie. De onderconstructie leveren wij doorgaans van ClickFit – Evo, hier hebben wij meer dan goede ervaringen mee.

Heeft u ook interesse in een zonne-energie installatie en wilt u graag een advies op maat gesprek? Vul ons contactformulier in en wij maken een afspraak met u op een later moment. Ook kunt u ons bellen op 088-NEWSOLAR en direct een afspraak maken met een adviseur van ons. 

Als u al weet wat u zou willen kunt u ook ons offerte formulier invullen, hierin vragen wij om wat meer gegevens zodat wij er op voorhand sneller mee aan de slag kunnen.

NewSolar_Woudenberg_Zonnepanelen
NewSolar_Woudenberg_Zonnepanelen