Zonnepanelen op een plat en een schuin dak? Prima combinatie!

Zonnepanelen op een plat en een schuin dak? Prima combinatie!

Onlangs mochten wij bij een klant een zonne-energie installatie aanleggen waar wij de zonnepanelen deels op een schuindak en een aantal op een platdak moesten monteren.

Na het advies op maat bezoek wat wij hier hadden afgelegd kwam dit als beste optie uit de berekeningen die onze adviseur heeft gemaakt.

Deze installatie bestaat uit 14 Trina Solar 325 Wp HCC zonnepanelen en micro-omvormers van AP Systems De onderconstructie voor het platdak gedeelte is van het merk Sunbeam waarmee wij al jaren, tot volle tevredenheid, mee werken.

Door gebruik te maken van micro-omvormers is het bijvoorbeeld niet erg als er een paneel deels in de schaduw ligt. De andere zonnepanelen produceren dan gewoon door. Ook de monitoring kan op paneelniveau gedaan worden.

Heeft u interesse in een zonne-energie systeem op uw eigen dak maar misschien eerst nog wat advies nodig? Bel ons op 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur van ons voor een geheel vrijblijvend advies op maat bezoek. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op onze contactpagina, dan hebben we op een later moment contact met elkaar.

NewSolar_Woudenberg NewSolar_Woudenberg NewSolar_Woudenberg