Site pictogram NewSolar

Samen zonnepanelen inkopen kan korting opleveren

Juiste materialen betekend snelle installatie door NewSolar

Samen zonnepanelen inkopen kan een leuke korting opleveren

Op de foto het dak van twee buren die samen besloten om zonnepanelen aan te schaffen. Als u besluit om samen met uw buren zonnepanelen te laten installeren kan dat een leuke korting opleveren.

Op de foto kunt u ook zien dat de zonne-energie installaties goed op elkaar zijn afgestemd en het er als een mooi geheel mooi uitziet.

De gebruikte materialen zijn van prima kwaliteit. Zonnepanelen van Trinasolar, een centrale omvormer van GoodWe en de onderconstructie is van Clickfit. Een installatie die ongetwijfeld over 20 jaar nog steeds aan de nu geldende eisen voldoet.

Interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u, eventueel met een aantal buren tegelijk? Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.

Mobiele versie afsluiten