NewSolar

Zonneschans van zonnepanelen en meer slimme oplossingen

Zonnepanelen op een schans en meer slimme oplossingen

Als er een aanvraag komt voor zonnepanelen op een dak waar er verschillende mogelijkheden zijn om de zonnepanelen te monteren is dit natuurlijk altijd een leuke opdracht. Op dit dak hebben we een zonneschans van ValkQuattro kunnen combineren met een platdak installatie van SunBeam. Daarnaast ook nog een zonneluifel, ValkCanopy. Dit alles op het stroomnet aangesloten via een SolarEdge 3PH Omvormer, 10.0kW en Power Optimizers P370.

Bij elkaar is dit een mooi resultaat waarin alle zonne-energie mogelijkheden zijn benut om een zo gunstig mogelijk resultaat te behalen voor de klant. Zowel voor het milieu door de CO2 besparingen als ook door het reduceren van de energie rekening.

Heeft u interesse in een zonne-energie installatie? Misschien ook wel in een zonneschans? Bent u allereerst benieuwd naar de eventuele besparingen op energie gebied? Heeft u nog andere vragen op het gebied van zonne-energie? Neem contact met ons via ons contact formulier en we plannen een afspraak op een later moment. Ook kunt u ons bellen op 033-2587860. Dan kunt u direct een afspraak maken met een adviseur van ons om u snel antwoord te geven op uw prangende vragen. Wij hopen snel met u in contact te komen!

NewSolar Platdak oplossingen voor zonnepanelen
Mobiele versie afsluiten