Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf? NewSolar helpt u met uw SDE++ subsidie aanvraag

In november 2020 komt de SDE++ subsidie van 5 miljard euro bij de RVO vrij. Omdat wij als NewSolar de energietransitie o.a. in de provincie Utrecht en Gelderland willen versnellen, bieden wij ondernemers uit deze regio de mogelijkheid om optimaal van deze subsidie gebruik te maken door hen te helpen met de subsidieaanvraag.

Wat is SDE++ subsidie?

Met de SDE++ (Stimuleringsregeling Duurzame Energietransitie) subsidie stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO2-reductie. Met het plaatsen van zonnepanelen op uw dak, ontvangt u voor een periode van 15 jaar een vergoeding per opgewekte kWh (kilowattuur) aan stroom. Zonnepanelen in combinatie met subsidie vormen daardoor op dit moment een interessante business case en daarnaast draagt u ook bij aan de verduurzaming van uw omgeving en daar maar u best trots op zijn! U ontvangt voor elke kilowatt die uw zonne-energie installatie levert aan het stroomnet gewoon geld! Daarnaast bespaart u enorm op uw eigen stroomrekening omdat u zelf uw energie opwekt.

NewSolar hoopt de energietransitie te kunnen versnellen. Wij helpen ondernemers, verenigingen en coöperaties in de wijde omgeving rond onze standplaats bij de ontwikkeling en realisatie van hun duurzame energie- en energiebesparingsprojecten. Vanuit NewSolar helpen wij bedrijven geheel vrijblijblijvend. Echter bij een SDE++ subsidie toekenning installeren wij natuurlijk dan wel graag de zonnepanelen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met het aanvragen van deze subsidie, is de kans op een positieve beschikking door de RVO voor uw dak zeer groot. Wij maken een eerlijke businesscase en regelen vervolgens de gehele aanvraag bij de RVO.

Hoe werkt het?
 • U bent een ondernemer
 • U laat uw contactgegevens achter op onze contactpagina
  Wij gaan uiteraard zorgvuldig om met uw gegevens.
 • Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op
  Graag willen wij zo goed mogelijk op de hoogte zijn van uw situatie, zodat wij zoveel mogelijk voordelen uit uw subsidieaanvraag kunnen halen.
 • Wij vragen SDE++ subsidie voor u aan bij de RVO
  U kunt nu rustig vergaan met het runnen van uw bussiness.
 • De RVO hanteert een tijd van ongeveer dertien weken om subsidie toe te kennen.
  Zodra wij meer weten, hoort u direct van ons.De aanvraag en de subsidie zijn beide geheel vrijblijvend.Let op! De aanvraagrondes voor SDE++ zijn maar beperkte tijd open (24 november t/m 17 december 2020).

Wilt u gebruik maken van ons aanbod? Neem dan op tijd (vrijblijvend) contact met ons op.

Bel 033-258 7860 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Als wij alle details duidelijk hebben kunnen wij u van goed advies voorzien en uw subsidie gratis en op tijd aan kunnen vragen.

Heeft u reeds een SDE+ beschikking ontvangen uit een eerdere subsidieronde en heeft u hulp nodig bij de realisatie van uw project? Ook dan staan wij voor u klaar om uw project succesvol te realiseren.

Wij zien ernaar uit om samen aan een gezondere toekomst te werken!

Add Comment