Zonnepanelen op een platdak goed mogelijk

Vele mensen hebben een schuur of garage met een platdak wat verder ongebruikt blijft. Vaak zijn dit mooie plekken om een zonnepanelen op te plaatsen.

Als de zonnepanelen op de juiste manier geplaatst worden is een mooie opbrengst goed mogelijk. Materialen die wij doorgaans gebruiken voor installatie op een platdat zijn van het gerennomeerde merk Sunbeam

Natuurlijk profiteert u al direct na installatie van de stroomopbrengst.

Heeft u een platdak waar zonnepanelen op kunnen of twijfelt u hieraan en bent u geïnteresseerd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, bel 033-2587860. Misschien geniet u binnenkort dan ook van uw eigen zonne-energie installatie. Natuurlijk kunt u ook uw gegevens achterlaten in ons contactformulier. We spreken elkaar dan op een later moment.

Zonnepanelen op een platdak door NewSolar