Site pictogram NewSolar

Zonnepanelen van Trinasolar met een Huawei omvormer

Trinasolar_Huawei_NewSolar

[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Zonnepanelen van Trinasolar met een Huawei omvormer

Bij deze klant konden wij de zonnepanelen plaatsen toen er ook een aannemer met andere werkzaamheden bezig was. Handig natuurlijk. De steiger stond er al waardoor alle werkzaamheden in één keer door konden.

De 36 zonnepanelen zijn van Trinasolar en hebben een vermogen van 325Wp per stuk.

Deze zijn aangesloten op een krachtige Huawei 3 fase omvormer, SUN2000 10000 KTL M0. Natuurlijk met de mogelijkheid om de installatie online te kunnen monitoren.

De onderconstuctie voor de complete installatie is Clickfit EVO. Zij leveren al meer dan 15 jaar montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken.

Al met al vinden wij dit een prima installatie waar de gebruikers van het pand jaar in jaar uit een mooie besparing mee kunnen realiseren.

Heeft u interesse in een zonne-energie installatie op uw eigen dak? Bel 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend advies gesprek.

Natuurlijk kunt u uw gegevens ook achterlaten op onze contactpagina. Dan zoeken wij op een later moment contact met u.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_btn title=”Vraag vrijblijvend advies aan” style=”3d” color=”green” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fnewsolar.nl%2Fstel-uw-vragen-over-zonne-energie%2F”][vc_single_image image=”9165″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Mobiele versie afsluiten