Zonnepanelen in Ederveen

Onlangs deze mooie zonne-energie installatie opgeleverd in Ederveen, waarbij de zonnepanelen van het gerenomeerde merk Trinasolar zijn. Deze keer is er gekozen voor panelen met een vermogen van 330Wp.

Centrale omvormer van Huawei

Als omvormer voor deze klant hebben wij de keuze laten vallen op één van Huawei. Daar er weinig schaduwvorming is op de zonnepanelen kon dit gewoon een centrale omvormer zijn. Een voordeel van de omvormers van Huawei is dat er selectief gewerkt kan worden met power-optimizers. Wij kunnen deze optimizers plaatsen achter panelen waar wel schaduwvorming is. Dit hoeft dus niet direct bij alle zonnepanelen, wat een forse besparing kan zijn. Verder zijn de omvormers van Huawei compleet voorbereid op accu opslag. Mocht dit in de nabije toekomst rendabel voor ons worden kunnen de bijbehorende accu’s er direct op aangesloten worden. Wij werken sinds enige tijd tot grote tevredenheid met dit merk.

Onderconstructie van Esdec

De onderconstructie die wij gebruiken om de zonnepanelen op de juiste manier te monteren is van Esdec, type Clickfit Evo. Alle zichtbare delen zijn vanzelfsprekend zwart zodat het geheel en strak ziet. Esdec levert al meer dan 15 jaar montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken.

Zelf meer informatie nodig?

Heeft u interesse in een zonne-energie installatie op uw eigen dak? Bel 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend advies gesprek.

Natuurlijk kunt u uw gegevens ook achterlaten op onze contactpagina. Dan zoeken wij op een later moment contact met u.

NewSolar_Woudenberg_Ederveen

Plaats reactie