Koop nu zonnepanelen en profiteer in het voorjaar

Waarom juist nu zonnepanelen kopen?

Indien u nu beslist om voor zonnepanelen te kiezen profiteert u komend voorjaar in ieder geval van de zon. Een fijne gedachte met de stijgende energieprijzen van dit moment.

Ander voordeel

Een ander voordeel is dat de salderingsregeling nog steeds geldt. Dit houdt in dat u een bedrag terugkrijgt voor de stroom die u meer heeft opgewekt dan dat u direct heeft verbruikt. De te veel opgewekte stroom levert u terug aan het elektriciteitsnet en daarvoor krijgt u volgens deze regeling een terugleververgoeding van uw energieleverancier. Dat levert u op jaarbasis nog een extra besparing op uw stroomkosten op. Deze regeling geldt in ieder geval nog tot 2023 en wordt vervolgens tussen 2023 en 2031 afgebouwd. Zo is er in ieder geval nu een voorstel in de tweede kamer, of en wanneer deze regeling echt wordt afgebouwd is aan een nieuw kabinet. Als u dus nu kiest voor zonnepanelen, kunt u nog een tijd van deze regeling profiteren.

Vrijblijvend advies?

Heeft u interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis? Samen met buren of een bekenden? Of misschien wel op het dak van uw bedrijf? Vul ons contact formulier in en wij plannen een afspraak met u in op een later moment. U kunt ins ook direct bellen natuurlijk op nummer 033-2587860

 

NewSolar_Woudenberg_Vertex385W_APS