Site pictogram NewSolar

Vrijblijvend advies over zonnepanelen nodig?

Zonnepanelen door NewSolar

[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Vrijblijvend advies over zonnepanelen nodig?

NewSolar geeft u graag vrijblijvend advies over zonnepanelen, zonne-energie in het algemeen, welk type omvormer voor uw situatie de meest rendabele oplossing is en of bijvoorbeeld accu-opslag al interessant op dit moment? Wij zijn niet merk gebonden, hierdoor kunnen wij voor elke installatie en situatie de beste oplossing aanbieden.

Voor wie?

Wij leveren veel zonne-energie oplossingen aan particulieren, daarnaast hebben wij in de loop der jaren ook vele zakelijke opdrachtgevers van gepast advies voorzien, al dan niet resulterend in een goed renderende zonne-energie installatie.

Wat doen wij onderandere momenteel?

Op bijgaande foto’s ziet u een project waar wij momenteel aan meewerken en ook al eerder over geschreven hebben. In opdracht van de firma Mens-Zeist vastgoedonderhoud leveren en monteren wij in de wijk Noordwijck  voor woningstichting Leusden op hun woningen een complete zonne-energie installatie. Deze woningen worden momenteel verbetert en verduurzaamt. Niet alleen goed voor het millieu en leefbaarheid van hun woning maar ook voor de energierekening.

De zonnepanelen zijn van het gerenomeerde merk Risen, de micro-omvormers van Enphase en de onderconstructie van Esdec of Sunbeam. Een mooie installatie waar de bewoners nog vele jaren plezier van zullen beleven.

Zelf interesse in zonnepanelen?

Heeft u zelf interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis? Samen met buren of een aantal bekenden? Of misschien wel op het dak van uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op, vervolgens plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 (kies 2) of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_btn title=”Vraag zelf informatie aan” style=”3d” color=”green” size=”lg” link=”url:%2Fstel-uw-vragen-over-zonne-energie%2F”][vc_empty_space height=”25px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_single_image image=”11788″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

Mobiele versie afsluiten