NewSolar installeert gewoon door met zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nog steeds een aantrekkelijke investering. De uitkomst van diverse onderzoeken wijzen dit uit. Onder andere die van milieu centraal en gaslicht.com. Deze onderzoeken wijzen ons o.a. uit dat het voordeel van zonnepanelen kopen vergeleken kan worden met 6,5 procent rente op een spaarrekening. Dat is een mooi voordeel toch?

Bij NewSolar gaan we dan ook gewoon door met installeren van zonnepanelen. Ervaring genoeg inmiddels, we bestaan tenslotte al meer dan 15 jaar.

Heeft u interesse in zonnepanelen maar wilt u graag een persoonlijk en geheel vrijblijvend adviesgesprek met één van onze ervaren adviseurs? Laat dan uw gegevens achter op onze contact pagina en wij nemen op korte termijn contact met u op voor het maken van een afspraak. Dan bekijken wij samen met u of het ook in uw situatie rendabel en mogelijk is om een zonne-energie installatie te installeren.

Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren in één van onze andere duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld een thuisbatterij of laadpaal.