Zonnepanelen in de duinen

Onlangs heeft NewSolar voor een klant een mooie zonne-energie installatie mogen leveren en monteren op een pand in de duinen aan zee. De zonnepanelen dienden op een klein gebouw te worden geplaats. Echter bleek na controle dat de daken niet sterk genoeg waren voor het aantal gewenste panelen. Daarnaast zaten er diverse obstakels op de twee betreffende dakvlakken waardoor het aantal panelen nog minder werd.

Gelukkig denkt NewSolar in oplossingen.

Er werd voor de zonnepanelen een onderconstructie bedacht van buitenmuur naar buitenmuur. Als het ware een extra onderconstructie onder de constructie van Sunbeam welke wij normaal onder de panelen leggen op een platdak. Hierdoor kwam de zonne-energie installatie als het ware boven het dak te zweven. Zo was er geen dakbelasting, de diverse obstakels bleven bijna allemaal onder de panelen en er konden voldoende panelen geplaatst worden.

Uiteindelijk werden er 59 zonnepanelen geplaatst van het merk Longi met een vermogen van 530Wp per stuk. Centrale omvormers van Huawei zorgen voor een perfecte afhandeling van de opgewekte stroom naar het elektriciteitsnet.

Heeft u interesse in een zonnepanelen installatie op uw eigen dak of van een ander pand? Vraag vrijblijvend advies aan. Wij helpen u graag verder met uw ideeën.

Foto zonne-energie installatie zeeweg
Foto zonne-energie installatie zeeweg
Foto zonne-energie installatie zeeweg
Foto zonne-energie installatie zeeweg
Foto zonne-energie installatie zeeweg