SCHOON, wel zo prettig voor uw opbrengst.

Onderhoud aan uw zonne-energie installatie.

Waarom uw zonnepanelen reinigen?

Veel fabrikanten voorzien zonnepanelen van “een zelfreinigende laag”. Hierdoor hecht het vuil minder snel op de zonnepanelen. De praktijk is echter dat deze vuilafstotende laag slijt en na 1 a 2 jaar is verdwenen. Daarna is het van belang om de panelen schoon te houden door onderhoud te plegen, zodat de opbrengst gemaximaliseerd wordt.

Afhankelijk van uw situatie is het meestal voldoende om éénmaal per jaar onderhoud aan uw zonne-energie installatie te plegen, informeer bij onze adviseur naar zijn advies.

Voor het optimaal functioneren van uw zonne-energie installatie
Onze oplossing: een SolarSecure® onderhoudscontract. NewSolar vindt het belangrijk dat alle gerealiseerde zonne-energiesystemen optimaal blijven functioneren, ook lang nadat wij ze hebben opgeleverd. Daarom heeft NewSolar het SolarSecure® concept ontwikkeld.

Wij voeren onderstaande werkzaamheden uit:

  • Inspectie op eventuele technische gebreken;
  • Beoordeling van de gerealiseerde opbrengst;
  • Storingsservice;
  • Geen voorrijkosten bij een storing;
  • Reinigingsbeurt;
  • Eenmaal telefonische ondersteuning bij problemen met de internetverbinding;

 

Kortom, een mooi pakket om in de toekomst gegarandeerd te zijn van een optimaal werkend zonne-energie systeem.

Kosten zijn slechts € 79,95 per jaar. Interesse? Neem contact met ons op! Nog geen klant bij ons? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden die er voor u zijn om ook uw zonne-energie systeem optimaal te laten renderen door controle en onderhoud te plegen uw zonnepanelen.