Met wie wij samen aan een groene toekomst werken.

Goodwe

De omvormers van Goodwe worden gekenmerkt door hun topkwaliteit tegen een gunstige prijs. De omvormers worden in eigen huis ontwikkeld, getest en vervaardigd. De producten worden in Duitsland ontwikkeld en in geproduceerd in China, daarbij worden componenten gebruikt van de beste leveranciers. Met een test in Photon (publicatie november/december 2012) laten de cijfers zien dat de omvormers van Goodwe goed kunnen concurreren met de gevestigde top. Alle producten die wij verkopen van Goodwe zijn volledig gecertificeerd voor de Europese markt.

Enphase-Logo

Enphase levert’s werelds meest geavanceerde micro-omvormertechnologie voor zonne-energiesystemen. Onze oplossing combineert innovaties op het gebied van vermogenselektronica, netwerken en internetgebaseerde software om zonne-energiesystemen nog slimmer en efficiënter te maken.

Schletter_1

Sinds 1983 levert Schletter GMBH (Duitsland) een gevarieerd aanbod van hoogwaardige montagematerialen voor de Solar branche. De montagematerialen van Schletter bestaan uit universeel bruikbare componenten en worden geproduceerd in Kirchdorf/Haag, nabij Munchen (DE). De materialen zijn veelal gemaakt van RVS Roestvrij staal en/of Aluminium. De systemen van Schletter maken het voor ons mogelijk om elk  type zonnepaneel te kunnen monteren op diverse ondergronden / dakbedekkingen.  De producten van Schletter worden gekenmerkt door hun kwaliteit en afwerking. Shletter geeft 10 jaar garantie op zijn producten.

Logo Trina Solar

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstraject in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest.  Naast de gebruikelijke T.U.V. en M.C.S. certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en zand. Trina Solar is dé keuze voor veel grote spelers in de Europese markt omdat het naast de zekerheid van een sterk bedrijf ook hoge opbrengsten genereert. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten. Ook in simulatiesoftware is dit duidelijk zichtbaar. Tenslotte is Trina Solar ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2013) als schoonste en meest verantwoorde producent. Boven bijvoorbeeld Solarworld, REC en ver boven onder andere Canadian Solar en JA Solar.

talesun-solar_logo

Het vrij jonge bedrijf Talesun Solar is opgericht in 2011 in China. De vestigingen zijn verdeeld over verschillende landen zoals: China, Verenigde Staten en Duitsland.

Naast het zelf produceren van zonnepanelen exporteert Talesun Solar ook zonnepanelen naar landen over de hele wereld. Ondanks de vele leveranciers van zonnepanelen wil Talesun Solar zich meten met de “high end” markt aanbieders.

Als één van de weinige maakt Talesun Solar gebruik van volledig geautomatiseerde productielijnen. De apparatuur die hiervoor gebruikt wordt is afkomstig uit Italië, Duitsland en Japan.De zonnepanelen worden volledig automatisch geproduceerd. Deze productiemethode voldoet aan strenge kwaliteitseisen.

Kortom, als u kiest voor Talesun Solar zonnepanelen haalt u een hoogwaardige installatie in huis waar u geen omkijken naar heeft.

sunbeam_logo

SUNBEAM is uitgegroeid tot één van de meest populaire leveranciers van montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken, op basis van kwaliteit, service en installatiegemak. Bij SUNBEAM Nova is al die kennis en ervaring gecombineerd tot een systeem dat ideaal is voor zowel grote als kleine installaties. Door de slimme en stabiele constructie is een ultrasnelle montage mogelijk en worden de zonnepanelen optimaal en veilig ondersteund.

clickfit_evo_logo

Zonnepanelen zijn populair. Het opgesteld vermogen in Nederland is groeiende en die groei houdt de komende jaren aan. Dat maakt de kans groot dat u vaker het dak op moet om te installeren. Wanneer u met enige regelmaat zonnepanelen plaatst, is het prettig om te beschikken over een universeel montagesysteem waarmee u die klus eenvoudig en betrouwbaar kunt klaren.