SDE+, informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling SDE+. Met de SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie. Informatie over hoe u subsidie aanvraagt en het traject daarna leest u op mijnrvo.nl.

De landelijke subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+) gaat 12 maart weer open.

Op 12 maart gaat om 9.00 de subsidieregeling Stimulering Duurzame Energie (SDE+) weer open.
Het budget voor de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) voorjaarsronde 2019 is € 5 miljard. In het najaar verwachten we een tweede openstellingsronde. Minister Wiebes is van plan om eenzelfde budget beschikbaar te stellen. Vóór 1 juli 2019 neemt hij hierover een definitief besluit.
Aanvragen?

Het tijdig indienen van de SDE+ aanvraag is van groot belang. Indien u te laat aanvraagt is de kans groot dat de subsidie overtekend is, wordt er te vroeg aangevraagd dan kan dit leiden tot een niet financierbaar project. Laat u daarom goed informeren over een juiste aanvraagstrategie.

Contact
Wilt u meer informatie over de SDE+ 2019 of wilt u zelf subsidie aanvragen? Neem dan contact op met Jasper Klein via jasper@newsolar.nl of bel 06-2587860. Daarnaast kunt ook een bericht achterlaten op onze contactpagina waarna wij contact met u opnemen..

Meer informatie over SDE+ vind u op de volgende pagina van de Rijksdienst van ondernemend Nederland en op voorjaarsronde 2019