Sunstation, hèt inroof zonnepanelen montage systeem wat stijl heeft.

Stijlvol en betaalbaar

sunstation
sunstation
sunstation
sunstation

Een montage systeem wat net even anders is.

De Sunstation modules (lees ‘zonnepanelen’) zijn met een ingenieus koppelsysteem makkelijk aan elkaar te klikken. Naadloze verbindingen zorgen voor een fraai geheel. De module hoeft maar aan één zijde op de panlatten van het bestaande dak geschroefd te worden, dit maakt het een supersnel te installeren systeem.

Gestroomlijnde stroom

Zo kan Sunstation ook omschreven worden, een fraai zonnepanelen montage systeem dat aansluit op uw dak. Een prima investering in de waarde van uw huis. De zonnepanelen komen niet bovenop uw dakpannen zoals traditionele systemen, maar in plaats van uw dakpannen. Het montageframe zit daardoor verstopt, geïntegreerd in het dakoppervlak. Het geheel is zwart en glad, zodat het naadloos aansluit bij uw dak. Het complete systeem komt door het inginieus montage systeem niet boven uw dakpannen uit.

Testen en certificaten

Sunstation is getest en gecertificeerd volgens dezelfde standaard als de dakpannen die het vervangt. Het alom erkende ingenieursbureau Bureau Dakadvies (BDA) heeft Sunstation getest en correct bevonden. Vanzelfsprekend voldoet het aan alle normen.

awards_if-design-award-2016

De iF award is de meest prestigieuze designprijs van dit moment. Het slimme design van het Sunstation systeem is opgemerkt door de iF awards en gewaardeerd met de felbegeerde iF award ‘Design Excellence’.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze manier van zonnepanelen plaatsen? Neem contact met ons op via onze contact pagina of bel 033-2857860