Speciaal voor de aannemer of installateur.

ZONNE-ENERGIE INSTALLATEURS

NewSolar bediend vele zonne-energie installateurs en PV-specialisten. U kunt bij Newsolar losse componenten voor uw zonneenergie installatie of compleet samengestelde systemen bestellen, uiteraard krijgt u een zeer aantrekkelijke dealerkorting op de normale verkoopprijs. Het voordeel van het inkopen van complete zonne-energie systemen is dat u als installateur niets op voorraad hoeft te houden, u krijgt de zonne-energie pakketten op maat aangeleverd.

Desgewenst kunnen wij het zonne-energie systeem bij uw klant bezorgen zodat u alleen nog maar uw monteurs hoeft te sturen.

Wanneer u geen ervaring heeft met het ontwerpen en installeren van PV systemen dan geven we u graag een training. Daarnaast is het ook mogelijk om een montage instructie te krijgen van een van onze monteurs.

Heeft u het te druk? Geen probleem we kunnen ook de volledige montage van het zonne-energie systeem voor u verzorgen.

Kortom: wij zijn de juiste partner voor uw business!

AANNEMERS EN ZONNEPANELEN

De bouw van huizen gebouwen verandert in een snel tempo. Alle nieuwe gebouwen gebruikten in 2015 de helft minder energie dan in 2007. Vanaf eind 2020 is alle nieuwbouw bijna energieneutraal. Dit betekent dat een gebouw in 1 jaar bijna evenveel energie opwekt als verbruikt. Dit kan bijvoorbeeld bereikt worden door toepassing van zonnepanelen. Nieuwe overheidsgebouwen zijn al vanaf eind 2018 bijna energieneutraal.

Wanneer u als aannemer gevraagd wordt zonnepanelen te plaatsen kunt u ook contact opnemen met NewSolar. U stuurt de relevante informatie en wij ontwerpen dan het zonne-energie systeem. Indien gewenst kunnen we het zonne-energie systeem ook leveren en installeren. Daarnaast kunnen we contact opnemen met uw E-installateur om ervoor te zorgen dat de juiste aansluitingen op de juiste plek komen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Hebben wij uw interesse gewekt? Laat een bericht achter op onze contactpagina en wij nemen op korte termijn contact met u op.