Zonnepanelen informatie avond in Woudenberg

NewSolar organiseert op 7 November een informatieavond over zonnepanelen in Woudenberg

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonnepanelen installatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?

Zomaar wat vragen die u zou kunnen hebben als u nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen. Het is belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Daarom organiseert NewSolar op donderdag 7 November 2019 bij Tennisvereniging ‘t Schilt in Woudenberg een informatie avond over zonne-energie. Deze informatieavond is voor iedereen toegankelijk die geïnteresseerd is.

Hoe ziet de informatieavond eruit?

Tijdens deze informatieavond geven wij uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen bijvoorbeeld uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de investering die het vergt.

Wilt u weten of zonnepanelen voor u ook interessant zijn? Bezoek dan ook onze informatieavond. U bent van harte welkom! Inloop vanaf 19:30 en om 20:00 uur willen wij graag beginnen met deze vrijblijvende informatieavond aan de John F. Kennedylaan 114 te Woudenberg .

De avond heeft een puur informatief karakter en is geheel zonder verplichtingen.

Aanmelden is gewenst en kan via email: verkoop@newsolar.nl of laat uw gegevens achter op onze contact pagina

Locatie:                                                 

Tennisvereniging ’t Schilt

John F. Kennedylaan 114

3931 XM  Woudenberg