Live meekijken: opbrengst eigen zonnepanelen NewSolar

NewSolar produceert zelf ook zonnestroom

Op het dak van het kantoor van NewSolar ligt al enige tijd een mooie zonne-energie installatie waarmee wij onze eigen stroom opwekken. Een aantal maanden gelden hebben wij daar een kort nieuws berichtje over geschreven. Mocht u dat niet gelezen hebben; hieronder nomaals het bericht. Inmiddels is er ook een mogelijkheid om deze installatie op een goede manier in real time te monitoren. Mocht u interesse hebben in de opbrengst van deze zonne-energie installatie kunt u op de afbeelding onderaan dit bericht klikken om live mee te kijken.

Mocht u na het bekijken van deze resultaten interesse hebben om in een eigen zonne-energie installatie te investeren? Neem dan contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter op onze contact pagina of bel 088 639 7652 en maak direct een afspraak.

Om de opbrengst live mee te kijken kunt op onderstaande afbeelding klikken.

Live overzicht aangaande de opbrengt van de zonne-energie installatie op het dak van het kantoor van NewSolar