Verzorg uw eigen energie met zonnepanelen

Zonnepanelen dragen bij aan het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen en helpen daardoor mee op weg naar een energieneutrale wereld.

Ze functioneren geluidloos en zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Maar zonnepanelen zijn ook gewoon een goede investering. Een zonnestroom installatie is net als andere investeringen: wie investeert in kwaliteit krijgt een goed rendement.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Door middel van zonlicht (ook bij bewolkt weer) wordt elektriciteit opgewekt, die u vervolgens gebruikt voor bijvoorbeeld uw televisie, wasmachine. Zo bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

Advies op maat, een inclusief prijs. Geen verrassingen achteraf.
NewSolar adviseert u graag over de mogelijkheden van zonne-energie. Op basis van een persoonlijk gesprek bieden we u een passend systeem, waarbij we de complete montage kunnen verzorgen.

Hoe werkt het?

Een zonnepaneel, ook wel PV-paneel genoemd, is een paneel dat zonlicht omzet in elektriciteit. Een omvormer zet de energie om in bruikbare stroom voor uw apparaten in huis. Op het moment dat er elektriciteit wordt opgewekt, gebruikt u deze rechtstreeks. Een (eventueel) overschot levert u terug aan uw leverancier waarvoor u een terugleververgoeding ontvangt (momenteel nog gelijk aan uw inkooptarief). Aan het eind van het jaar vindt er een saldering plaats met uw energienota. Zodoende bespaart u dus flink op uw energierekening.

Add Comment