NewSolar_Woudenberg

NewSolar aan het werk in Leusden

In Leusden in NewSolar momenteel aan het werk in opdracht van Mens-Zeist vastgoedonderhoud met het plaatsen van zonnepanelen op woningen die zij op dit moment aan het verbeteren zijn in de wijk Groenhouten voor woningstichting Leusden.

Dit is onderdeel van het Duurzaamheidsproject 2017 – 2022 

Elke woning krijgt onderandere 8 zonnepanelen van TrinaSolar met micro-omvormers van Enphase op het dak waardoor de invloed van schaduw tot een minimum wordt beperkt. Het geheel wordt op het dak gemonteerd door gebruik te maken van een onderconstructie van Esdec

Heeft u interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis, samen met buren of een aantal bekenden?

Hoe leuk is het om elke dag weer opnieuw uw besparing te bekijken, of uw energieopbrengst te laten zien aan anderen.

Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.

Add Comment