Site pictogram NewSolar

Buren kopen samen zonnepanelen bij NewSolar

Buren project Den Dolder door NewSolar

[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]

Zonnepanelen voor burenproject in Den Dolder

Onlangs mocht NewSolar bij een aantal buren tegelijk een zonne-energie installatie monteren.

Superleuk om deze installaties te mogen leveren en monteren en voor de buren onderling natuurlijk ook mooi om de opbrengsten met elkaar te kunnen vergelijken.

Natuurlijk heeft onze adviseur rekening gehouden met de persoonlijke wensen van elke ‘buur’ en het individueel verbruik per huis. Hierop zijn de zonne-energie installaties aangepast. De zonnepanelen zijn van TrinaSolar en leveren 325Wp per paneel. De omvormers zijn van GoodWe of APsystems (i.v.m. schaduwvorming) Bij elkaar is het een mooi geheel geworden.

Komende jaren kunnen deze mensen in ieder geval genieten van de opbrengst die hun eigen energie centrale genereert. Tevens leveren zij een mooie bijdrage aan de verduurzaming van onze maatschappij.

Heeft u interesse in een eigen energie centrale op uw dak? Neem vandaag nog contact met ons op, wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. U kunt ons bellen op telefoonnummer 033-258 7860, dan maken wij direct een afspaak voor een deskundig advies. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op ons contactformulier, dan bellen wij op een later moment met u.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”25px” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_btn title=”Vraag vrijblijvend advies aan” style=”3d” color=”green” size=”lg” link=”url:%2Fstel-uw-vragen-over-zonne-energie%2F”][/vc_column][/vc_row]

Mobiele versie afsluiten