Nu skieën wordt afgeraden zijn zonnepanelen aan te raden

Nu skieën wordt afgeraden zijn zonnepanelen aan te raden

Volgens de laatste berichten over de huidige corona pandemie is het voorlopig nog niet mogelijk om te gaan skieën. Dat is voor een hoop mensen toch een kleine tegenvaller.

Om dit nu om te draaien in een goed gevoel kunt u uw spaargeld ook investeren in een mooie zonne-energie installatie. Zonnepanelen op uw dak leveren een bijdrage aan de vermindering van de CO2 uitstoot wat goed is voor de toekomst van ons allen. Daarnaast bespaart u ook op uw energiekosten. Kunt u gelijk weer beginnen met reserveren voor een volgende vakantie.

Vindt u dit nog niet zo’n gek idee? Bel ons dan op 033-258 7860 en maak een afspraak met één van onze specialisten op het gebied van zonne-energie. Ook kunt u uw gegevens achterlaten in ons contactformulier Dan spreken we elkaar op een later moment.

Wij leveren o.a. zonnepanelen van gerenomeerde merken als AEG, LG en Trinasolar. Omvormers van Enphase, APSystems, Huawei en GoodWe. Kortom: keuze genoeg om een mooi zonne-energie installatie samen te stellen die voldoet aan uw wensen en eisen en daarnaast de juiste specificaties heeft voor uw dak.

Zonne-energie installatie door NewSolar

Add Comment