fbpx
Zonnepanelen plaatsen, dat is ons werk

NewSolar is als leverancier en installateur van zonnepanelen, complete zonne-energie installaties en alles wat daarbij verder komt kijken in de gelukkige positie dat zij mee mag helpen met de energietransitie. Elke dag opnieuw! NewSolar levert iedere dag wel ergens één of meerdere zonne-energie installatie(s) op. Dat geeft een goed gevoel! Nog leuker is het als we de klant waarvoor wij deze installaties mogen monteren na installatie met een tevreden gevoel achterlaten. Weer een huishouden erbij met een eigen energie centrale en een lagere CO2 uitstoot.

Heeft u ook interesse om uw eigen energie op te wekken en daarbij mee te helpen met het verminderen van de CO2 uitstoot en ook nog eens een lagere energie rekening te ontvangen? Neem contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden die uw huis biedt om dit te realiseren.

Bel 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Dan spreken we elkaar op een later moment.

Plaats reactie