NewSolar en zonnepanelen in Leusden

NewSolar en zonnepanelen, the perfect match. Ook in 2021

Zoals eerder vermeld zijn wij, NewSolar, in Leusden aan het werk in opdracht van Mens-Zeist vastgoedonderhoud met het plaatsen van zonnepanelen op woningen die zij op dit moment aan het verbeteren zijn in de wijk Groenhouten voor woningstichting Leusden.

Update

Een kleine update over de voortgang leek ons wel leuk. Inmiddels zijn er bijna 80 woningen in deze wijk voorzien van zonnepanelen. Samen met alle andere investeringen op het gebied van verduurzaming die er nu aan de woningen worden verricht levert dit een mooie besparing op voor de bewoners. Zowel op het gebied van CO2 uitstoot als op hun energierekening.

Deze update van de woningen is onderdeel van het Duurzaamheidsproject 2017 – 2022 in Leusden

Elke woning krijgt onderandere 8 zonnepanelen van TrinaSolar met micro-omvormers van Enphase op het dak. Hierdoor wordt de invloed van schaduw tot een minimum wordt beperkt. Het geheel wordt op het dak gemonteerd door gebruik te maken van een onderconstructie van Esdec

Interesse

Heeft u interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis? Samen met buren of een aantal bekenden?

Hoe leuk is het om elke dag weer opnieuw uw besparing te bekijken, of uw energieopbrengst te laten zien aan anderen.

Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.

Add Comment