Zonnepanelen in Veenendaal door NewSolar

Zonnepanelen in Veenendaal door NewSolar

NewSolar heeft onlangs in Veenendaal een bedrijfsdak voor Borren Onroerend Goed B.V. mogen voorzien van zonnepanelen (zoveel als nodig waren om voldoende energie op te wekken voor de gebruikers). Om de installatie op het dak te krijgen zijn wij geholpen door de ervaren jongens van huurverhuislift.nl. Het betrof een platdak waar wij 48 zonnepanelen van Trinasolar 370Wp op geplaatst hebben. Deze panelen kunnen hun opgewekte stroom bij een Huawei Sun2000-12KTL M2 omvormer kwijt voor teruglevering aan het stroomnet. De omvormers van Huawei zijn echt van topkwaliteit! Deze omvormer hebben wij er op het dak bijgeplaatst in een mooi frame waar alles samenkomt. De zonnepanelen liggen op een onderconstructie van het gerenomeerde merk Sunbeam. Bij elkaar een installatie om trots op te zijn en voor een mooie kostenbesparing van de gebruikers zorgt. Natuurlijk helpt ook deze installatie weer mee aan de verduurzaming van onze economie en samenleving.

Heeft u interesse in een zonne-energie installatie op uw eigen dak? Bel 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend advies gesprek.

Natuurlijk kunt u uw gegevens ook achterlaten op onze contactpagina. Dan zoeken wij op een later moment contact met u.

NewSolar met Huurverhuislift
Overzicht van een zonne-energie installatie

Add Comment