Zonnepanelen koopt u bij NewSolar

Zonnepanelen koopt u bij NewSolar (natuurlijk met vrolijke monteurs)

Onlangs mochten wij een leuke zonne-energie installatie leveren en monteren in Langbroek. Deze installatie bestaat uit 18 Trinasolar zonnepanelen 330Wp Full Black, teruglevering aan het net voor de saldering gebeurt door een Huawei Sun2000 5KTL MO omvormer. De omvormers van Huawei zijn volledig voorbereid om aan te sluiten op een accu pakket als saldering niet meer rendabel is. De opgeslagen energie kan dan aangesproken worden op het moment dat de zon verdwenen is. Onze eigen monteurs vonden het in ieder geval ook een mooie dag zoals u kunt zien op de blije foto!

Zelf interesse in zonnepanelen?

Heeft u zelf interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis? Misschien wel samen met buren of een aantal bekenden? Of wellicht op het dak van uw bedrijf? Onze monteurs komen ook bij u graag een installatie op maat installeren!

Neem dan contact met ons op, vervolgens plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 (kies 2) of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.

Add Comment