NewSolar gaat door in Woudenberg

Een zonnige groet uit ons thuisdorp. Steeds meer mensen weten ons gelukkig te vinden voor advies over zonne-energie. Natuurlijk zijn wij blij met elke opdracht, waar dan ook! Elk zonnepaneel wat wij mogen installeren waar helpt mee aan het vergroenen van onze samenleving. Een zonnepaneel plaatsen in ons eigen dorp stemt extra blij. Van ons krijgt u in ieder geval een zonnige groet uit Woudenberg waar wij steeds meer daken mogen voorzien van zonnepanelen. Wilt u ook een zonnige groet kunnen versturen vanaf uw eigen huis? Laat (ons) dan zonnepanelen installeren en maak er een mooie foto van die u dan weer rond kunt sturen om anderen te stimuleren deze stap ook te maken. Vanzelfsprekend brengen wij een passende offerte uit voor deze mooie gedachte. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Met een vriendelijke groet,

Erwin Damme – Team NewSolar

Add Comment