Collectieve Inkoopactie Zonnepanelen Scherpenzeel

In Scherpenzeel is door de gemeente en coöperatie ValleiEnergie een actie georganiseerd om zoveel mogelijk mensen aan zonnepanelen te krijgen als onderdeel van haar duurzaamheidsbeleid.

Na beoordeling van diverse leveranciers uit de regio is NewSolar gekozen als leverancier voor deze actie.

Meer informatie vindt u op de pagina van Vallei Energie welke speciaal hiervoor is gemaakt. U vind hier niet alleen informatie over deze actie maar ook over het hoe en waarom u zou moeten investeren in zonnepanelen.

Natuurlijk zijn wij van NewSolar bijzonder blij en trots dat wij dit geheel mogen ondersteunen! Wij hopen dan ook op een groot aantal aanvragers die geïnteresseerd zijn in een een vrijblijvend advies op maat gesprek voor een eigen zonne-energie installatie.

 

Add Comment