Een zonnepanelen offerte op maat. Hoe gaat dat?

Zonnepanelen kopen en de juiste keuze maken. Hoe dan?

Tegenwoordig zijn er vele mensen die zonnepanelen aanschaffen. Deels zijn dit mensen die dit doen uit financieel oogpunt en bij een aantal staat het millieu aspect bovenaan. Natuurlijk zijn er ook velen waar beide aspecten meetellen. NewSolar helpt u graag om een juiste keuze te maken en geheel vrijblijvend een offerte op maat uit te brengen. Gebaseerd op uw wensen en mogelijkheden.

Hoe komen wij tot een juiste offerte

Om tot een goede offerte te komen zonder verrassingen achteraf kijken wij o.a. naar uw dak (in goede staat?), uw meterkast (voldoet deze aan de juiste eisen), het energieverbruik van nu en de verwachting voor de toekomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kinderen, een electrische auto, mogelijkheden tot energie opslag, deels of geheel thuiswerken. Als al deze vragen zijn beantwoord kan onze adviseur beginnen met het maken van zijn offerte. Een offerte bestaat doorgaans uit een aantal componeneten:

De zonnepanelen

Er zijn heel veel merken en soorten zonnepanelen. En iedere installateur heeft zijn eigen voorkeuren, ook wij. Natuurlijk kunt u een aantal keuzes zelf maken. Wij zijn niet merkgebonden, elk merk is mogelijk. Vindt u de blauwe variant mooi of toch de zwarte, dient het paneel dan geheel zwart te zijn of mogen er best wel wat witte lijnen te zien zijn bijvoorbeeld. Ook het formaat van het zonnepaneel kan van belang zijn om uw dak eventueel zo vol mogelijk te leggen. daarnaast spelen o.a. ook de kosten mee en het vermogen van de panelen.

Omvormers

Een ander belangrijk onderdeel van uw installatie is de omvormer. Deze zorgt ervoor dat de energie die uw paneel opbrengt wordt omgezet in electriciteit die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw wasmachine direct van stroom te voorzien. Ook hier zijn diverse mogelijkheden die tijdens het advies op maat gesprek aan de orde komen.

Onderconstructie van de zonnepanelen

Hiervoor zijn ook weer een aantal mogelijkheden. Voor een schuin dak bieden wij een enkele oplossing. Hier gebruiken wij de materialen van Esdec, Clickfit Evo. Onze ervaring hiermee is bijzonder goed. Als u de beschikking heeft over een platdak zijn er wel diverse mogelijkheden. Deze komen tijdens het gesprek vanzelf naar voren.

De aansluiting op uw electrische installatie

Dit kan ook op verschillende manieren. Zo kunnen wij een geheel nieuwe leiding aanleggen vanaf uw dak naar de meterkast, soms is er een mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamde zonverdeler, het aanleggen van een nieuwe leiding is dan niet nodig. Onze adviseur bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.

Het monitoren van uw installatie

Als u zo’n investering heeft gedaan wilt u waarschijnlijk ook kunnen monitoren of deze aan alle beloofde voorwaarden voldoet. NewSolar helpt u daar graag bij. Voor elk systeem is er weer een andere mogelijkheid om dit goed te doen. Nadat uw installatie is geinstalleerd helpen wij u graag om dit op de juiste manier in te stellen.

Interesse in een vrijblijvend voorstel?

Heeft u zelf interesse om een vrijblijvend advies te ontvangen over een zonne-energie installatie bij u thuis? Samen met buren of een aantal bekenden? Of misschien wel op het dak van uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op, vervolgens plannen we een afspraak om alle mogelijkheden rustig door te nemen. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs op telefoonnummer: 033 258 7860 (kies 2) of laat uw gegevens achter op onze contactpagina. Maken we de afspraak op een later tijdstip.