Stap nu over op energie van de zon

Laat zonnepanelen installeren en geniet van gratis groene energie

De kop klinkt simpel, uitvoeren is iets anders. Over één ding is iedereen het wel eens. Zonnepanelen leveren groene energie! Hoe meer hoe beter dus. De vraag die volgt is “hoe dan”? Daar komt NewSolar om de hoek kijken. Door onze inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2008) in het leveren en installeren van zonnepanelen, het ontwerpen van complete zonne-energie installaties en alles wat daarbij hoort zijn er inmiddels geen vragen meer die wij niet kunnen beantwoorden op dit gebied. Zakelijk of particulier, wij proberen u de beste oplossing te bieden om uw pand te verduurzamen en tegelijk te besparen op uw energiekosten. Vraag een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan dan zoeken we samen naar de beste oplossing.