Deskundig advies over zonnepanelen op uw dak of grond nodig?

Vraag een vrijblijvend en deskundig advies over zonnepanelen op uw dak aan

Welke zonnepanelen zijn er? Wat is de terugverdientijd van een zonne-energie installatie? En hoeveel bedraagt de investering in zonnepanelen?

Zomaar wat vragen die u zou kunnen hebben als u nadenkt over het investeren in zonnepanelen. Het is belangrijk om u goed te laten informeren over alle mogelijkheden die er zijn. Dit zijn er namelijk nogal wat. Daarom kunt u bij NewSolar een geheel vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Dit kan desgewenst bij u thuis of bij ons op kantoor. Telefonisch kan natuurlijk ook, dan alleen niet geheel in detail voor uw situatie.

Tijdens dit geheel vrijblijvend adviesgesprek geven wij uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zonne-energie. We leggen uit hoe zonnepanelen werken, wat de opbrengst is en vertellen meer over de terugverdientijd, mogelijke subsidies en de kosten die erbij komen. Daarnaast bekijken en beoordelen we bijvoorbeeld uw dak. Zijn er opstakels waar wij rekening mee moeten houden, o.a. bomen, een schoorsteen en zo meer. Is het dak sterk genoeg voor een installatie, is de ligging goed en zo nog? Dit kan natuurlijk alleen als het gesprek op de betreffende locatie plaatsvindt. Vervolgens kan onze adviseur een gedegen advies uitbrengen.

Wilt u weten of zonnepanelen ook voor u interessant zijn?

Bel ons op nummer 033-2587860 en vraag om een afspraak met een adviseur. Ook kunt u uw gegevens achterlaten op onze contactpagina. Dan nemen wij op een later moment contact met u op.