Prettig u te ontmoeten.

Newsolar, voor een eerlijk advies. afgestemd op uw wensen.

Direct een compleet advies, vaste prijs, geen verrassingen achteraf.

U betaalt bij ons niets vooruit, maar pas als het systeem werkend opgeleverd is.

Wij komen eerst bij u kijken voor wij een offerte uitbrengen.

WIE ZIJN WIJ

Onze gespecialiseerde medewerkers
Corné Henken
Installateur
Weer of geen weer. Als het veilig is gaan de zonnepanelen erop. Een doorzetter eerste klas.
Diana Kreugel
Backoffice
Diana is een echte spin in het web! Ze staat de klanten te woord, ze doet de planning en zorgt dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt. Met haar onophoudelijke drang om maar door te gaan een inspiratie voor ons allen.
Erwin Damme
Administratie
Erwin is van de cijfers. Maar naast de administratie doet Erwin ook de website, webshop, ICT en sociale media. Hij is niet altijd even zichtbaar, maar Erwin zorgt er wel voor dat alles klopt en hij heeft vaak verassend frisse ideeën.
Eric Verberkt
Werkvoorbereider
Olaf Prins
Installateur
Van elke klus weet hij wel wat moois te maken. Zonnepanelen installeren is inmiddels zijn ding. Voor een nieuwe meterkast komt hij tegenwoordig ook graag bij u langs.
Pieter Biewenga
Manager
Pieter zorgt dat iedereen zijn ding doet. Daarnaast is Pieter verantwoordelijk voor de verkoop. Hij verkoopt kwaliteit, stelt de klant altijd voorop en is zeer deskundig op o.a. het gebied van zonne-energie.
Jasper Klein
Eigenaar
Is opgegroeid in de offshore maar uiteindelijk voor land gekozen en vindt het een uitdaging om aan de energie transitie mee te mogen werken.
Sonny van Beek
Installateur
Is een bijzonder leergierig mens. Gaat een mooie toekomst tegemoet.
Angelo Cedda
Monteur
Jari Schreuder
Stagiare
Sam Bialayesh
Monteur
Robin Middelkoop
Adviseur
Tursunniyaz Subahet
Monteur
Tim Prins
Leerling monteur
vacature
monteur

Zonnepanelen horen op ieder dak, NewSolar maakt dat mogelijk.
We zijn sinds 2008 actief op gebied van de duurzame energie. Daarmee zijn we een van de partijen welke al langer actief is op de Nederlandse markt. Bij NewSolar kunt u uitstekend terecht voor advies, aanschaf en installatie van zonnepanelen, tegen de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding. Wij leveren een actieve bijdrage aan het verduurzamen van de energievoorziening. Dit doen we door totaaloplossingen aan te bieden op het gebied van duurzame energieopwekking. We zijn de leverancier van systemen welke zich kenmerken door:

  • Een uitstekende kwaliteit;
  • Een lange levensduur;
  • Een concurrerende prijsstelling.
  •  

De activiteiten van NewSolar richten zich voornamelijk op:

  • Advisering van marktpartijen op het gebied van duurzame energie;
  • Distributiepartij voor lokale zonne-energie specialisten;
  • Ontwerp en realisatie van grootschalige projecten en collectieven;
  • Ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties aan particulieren.
  •  

Zonne-energie is onze passie en al onze activiteiten zijn erop gericht om onze klanten een zo maximaal mogelijk rendement te laten halen uit de investeringen, zowel op de korte als de lange termijn. We richten ons met name op de Nederlandse markt.

Wij vertellen duidelijk hoe zonne-energie werkt, geven eerlijk advies en nemen alle zorgen uit handen. Onze systemen zijn goed ontworpen en voordelig, zo haalt u een prima rendement uit uw investering.

Tevens hebben wij inmiddels ruime ervaring met zonne-energie collectieven. Start er bij u een dergelijk initiatief? Neem vandaag nog contact met ons op voor een optimale begeleiding van het gehele traject! De levensduur, de aanschafprijs en een optimaal ontwerp zijn doorslaggevend voor het succes van uw PV installatie. NewSolar presteert op al deze terreinen zeer goed.

Daarnaast moet een PV systeem ook mooi zijn en passen bij uw woning of pand. Als dat het geval is werkt het ook nog eens waarde verhogen. Wij zijn specialist in het integreren van het PV systeem in het dak.

NewSolar is erkend installateur en lid van Uneto-VNI en Zonnekeur erkend. Wij kunnen uw zonne-energie installatie niet alleen leveren en monteren maar sluiten het systeem ook op een verantwoorde wijze aan op uw elektrische installatie. Onze offertes zijn dan ook inclusief alle bijkomende kosten, dus zonder verassingen achteraf. Dat is wel zo plezierig.

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvend speciaal voor u op maat gemaakt advies.