Geslaagde informatieavond bij NewSolar

Verslag informatieavond 26 september: Succesvolle bijeenkomst bij NewSolar

Op donderdag 26 september organiseerde NewSolar een geslaagde informatieavond in ons pand te Woudenberg. Naar aanleiding van de vele vragen die we van onze klanten ontvingen, wilden we hen graag bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op de energiemarkt. De avond begon met een warme ontvangst door ons team, waarbij bezoekers konden genieten van koffie, thee en iets lekkers. De aanwezigen, waaronder bekenden van elkaar, zorgden voor een gezellige en informele sfeer.

Onze directeur, Jasper Klein, nam het woord en gaf een uitgebreide presentatie over de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt en de impact daarvan voor eigenaren van zonnepanelen. Hij besprak diverse oplossingen om optimaal in te kunnen spelen op deze veranderingen, zodat duurzaam opgewekte energie maximaal benut kan worden en het rendement van zonnepanelen verder kan worden vergroot.

Na de presentatie was er volop gelegenheid om de besproken oplossingen van dichtbij te bekijken en persoonlijke vragen te stellen. Dit gaf bezoekers de kans om meer te leren over de mogelijkheden die specifiek op hun situatie van toepassing zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, meer dan 16 jaar en duizenden gerealiseerde installaties, waren onze adviseurs goed in staat om maatwerkoplossingen te bieden. Dit leidde direct tot verschillende afspraken voor persoonlijk advies met zowel bestaande klanten als nieuw geïnteresseerden.

De aanwezigen gingen naar huis met nieuwe inzichten en praktische ideeën om hun energieverbruik te optimaliseren. Voor het team van NewSolar en Alles op Groen was het een geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wilt u ook meer weten over de nieuwste oplossingen voor uw zonnepanelen of wilt u graag zonnepanelen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Natuurlijk kan dit ook voor één van onze andere duurzame oplossingen zoals een thuisbatterij of laadpaal voor uw elektrische auto