Zaptec Go werkt met elke elektrische auto
Waar je ook in rijdt, of waar je ook heen gaat, Zaptec Go is de beste manier om jouw reis van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie, hebben wij een bekroonde laadpaal ontwikkeld, die slim is aan de binnenkant en verbluffend mooi en simpel aan de buitenkant.

Ontdek hoe Zaptec Go past bij jouw elektrische auto en huis, en je brengt naar daar waar je maar wilt.

Past op elk elektrisch voertuig

Werkt met alle elektrische voertuigen en huizen. Zaptec Go past zijn maximale lading slim aan de capaciteit van je auto, zodat je zo efficiënt en snel mogelijk kunt opladen.

80%

80% kleiner en lichter dan vergelijkbare opladers op de markt.

Eco stand

Bespaar op je elektriciteitsrekening door slim te laden als stroom het goedkoopst is.

Zaptec Go zit boordevol met de nieuwste technologie, is altijd online via wifi of 4G en blijft zo up-to-date met de laatste functies en updates. Het enige wat u hoeft te doen is het opladen van uw auto

Plaats hem waar je maar wilt

De Zaptec Go sluit naadloos aan bij je huis, doordat hij net zo groot is als een tablet en slechts 1,3 kg weegt. Dat maakt hem de kleinste laadpaal voor thuis op de markt. De Zaptec Go past qua design bij een huiselijke omgeving, en hij neemt ook niet onnodig veel ruimte in.

Eenvoudige installatie
en minimaal onderhoud

Een bezoek van de elektriciën komt nooit echt gelegen. Met 60% minder onderdelen dan andere laders, garanderen wij een snelle en gemakkelijke installatie. Onze installateurs zorgen voor snelle plaatsing. Met WiFi en 4G is onderhoud op afstand eenvoudig en gegarandeerd, en door de kwalitatieve onderdelen van onze lader, zijn storingen zeer zeldzaam.

Slim, klein en veilig
22 kW laadpaal: sneller opladen
Laad met 22kW, wat gelijk staat aan 100 km rijden na een uur opladen.

Het veiligste laadpunt voor thuis op de markt
Gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaard.

Klaar voor de toekomst en up-to-date
Door het gebruik van WiFi of 4G LTE-M houdt hij zichzelf up-to-date met nieuwe functies.

Schitterend eenvoudig
Met o.a. een functie-verlicht stopcontact

Wat maakt Zaptec een veilig laadsysteem?

  • De laadsystemen zijn uitgerust met een krachtige bescherming, ontworpen om het circuit uit te schakelen als er iets misgaat, en isolatie te borgen, zodat er geen gevaarlijke spanning optreedt in de laadkabel.
  • Het geïntegreerde Type B reststroom apparaat schakelt de stroomonderbreker uit en vermijdt gevaarlijke situaties als er een aardingsfout in het voertuig of de laadkabel zit.
  • De laadpaal voert kalibraties en zelftesten uit voor elke laadsessie. Het reststroomapparaat wordt automatisch gereset door de laadstekker los te koppelen.
  • Er zijn ook verschillende interne temperatuursensoren die de interne temperatuur meten en de lader uitzetten als de laadeenheid een probleem detecteert.

 

Vraag nu uw advies aan voor deze mooie en veilige laadmogelijkheid.

Nog niet overtuigd? Meer informatie nodig? Lees het productblad