Een gratis advies op maat door specialisten

Een persoonlijk advies op maat

U overweegt zonnepanelen te plaatsen op uw dak, maar u zit nog met veel vragen. Wat is bijvoorbeeld de jaarlijkse opbrengst die ik kan verwachten? Wat kost het installeren van zonnepanelen? Welke type en merk zonnepaneel levert voor mij het hoogste rendement en wat voor omvormer heb ik nodig? Allemaal belangrijke vragen, die een deskundig antwoord verdienen voordat u besluit of u wel of niet zonnepanelen gaat plaatsen.

Geheel vrijblijvend krijgt u van ons een heldere offerte.

NewSolar_WoudenbergOm deze vragen te beantwoorden voert NewSolar een voor u kosteloos adviesgesprek uit. Hierbij adviseren wij u over het optimale zonnesysteem voor uw woning.  Wij doen dit natuurlijk nooit vanachter een computer op kantoor. Wij komen graag persoonlijk bij u langs voor een gesprek waarin wij eerst uw wensen bespreken en vervolgens de mogelijkheden van uw woning doornemen.

Het advies wat wij uitbrengen bevat ondermeer:

  • De plaatsings mogelijkheden op uw dak
  • Indien nodig een schaduwberekening
  • Locatie omvormer, hoe loopt de bekabeling
  • Berekening van uw opbrengsten en financieel rendement
  • Uitspraak over uw opbrengstgarantie
  • Uitleg over het monitoren van uw zonnesysteem

De informatie die we tijdens dit advies gesprek inwinnen gebruiken wij om een voor u zo optimaal mogelijk zonne-energie systeem te ontwerpen. Na afloop van dit adviesbezoek brengen wij een offerte  uit waarin wij aangeven wat voor kosten en opbrengsten u kunt verwachten, hoe uw systeem eruit komt te zien en welke materialen wij gebruiken.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend advies op maat gesprek? Vul dan ons contactformulier in en wij overleggen samen met u wanneer op korte termijn een adviseur bij u op bezoek kan komen.