NewSolar past advies en installatie richtlijnen aan

Corona foto

Nu het Corona virus steeds verder onze samenleving binnendringt dienen ook wij onze standaard werkwijzen aan te passen aan de nieuwe richtlijnen om zo veilig mogelijk te werken.

De werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens het installeren van uw zonne-energie installatie vinden binnen en buiten uw huis plaats. Om in deze periode zo veilig mogelijk te werken zullen we de komende tijd de werkzaamheden op het dak in ieder geval zoveel mogelijk door laten gaan. De werkzaamheden die in huis uitgevoerd moeten worden, zoals het ophangen van de omvormer en het aansluiten van uw installatie op de meterkast, worden in overleg met u, als klant uitgesteld of wel uitgevoerd waarbij we het klantcontact zo veel mogelijk beperken.

Het vrijblijvend maatwerk advies bezoek, waarbij we met de klant om tafel gaan om de mogelijkheden en wensen te bespreken, zal worden uitgesteld en proberen we zo veel mogelijk op afstand te doen. Door onze kennis van, en ervaring met, veel woningen in de regio en de duidelijke luchtfoto’s waarover we beschikken is het ook mogelijk om een offerte op afstand te maken. In deze offertes stellen we een stelpost op dat in 95% van de gevallen de kosten van onder andere het leidingtracé en het aansluiten op de meterkast dekt.

Het uitgangspunt in de komende periode blijf uiteraard dat alles gebeurt conform de strenge richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Dit betekent dat onze installateurs bij een verkoudheid thuisblijven en dat we terughoudend zijn met klantcontact; geen handen schudden nu en op gepaste afstand van klanten blijven.

Mocht u verdere vragen hebben over onze werkzaamheden dan zijn wij, ook de medewerkers die vanuit huis werken, goed bereikbaar.

Met een vriendelijke groet,

het complete team van NewSolar