Huawei omvormer – Fusionhome slimme energie oplossing

Huawei omvormers verkrijgbaar bij NewSolar

Huawei_Sun2000

Onlangs heeft NewSolar haar assortiment omvormers uitgebreid met het merk Huawei. Eerder had Huawei alleen omvormers voor grotere zonneparken. Tegenwoordig bedienen zij ook de consumenten markt.

Om de opgewekte energie uit uw zonnepanelen om te zetten in bruikbare energie in huis, is er een omvormer nodig. De omvormer is het hart van een zonne-installatie en bepaald het rendement van de installatie. Een juiste, efficiënte en toekomstgerichte omvormer is dus een goede investering.

Huawei bied als oplossing hun Smart Energy Center, een centrale omvormer met verschillende toepassingsmogelijkheden en een strak design.

Waarom Huawei FusionHome & FusionSolar omvormers?

Meer energie tegen lagere kosten.

Deze omvormer integreert de nieuwste digitale en telecommunicatietechnologie met zonne-energie technologie.
Door een:
• Geoptimaliseerde PV-stroomopwekking
• Ingebouwde plug-&-play interface voor batterij en slimme woning energiebeheersing
• Hogere opbrengsten
• Eenvoud en gebruiksgemak
• Veiligheid en betrouwbaarheid
• Slim beheer

De SUN2000 omvormers zijn zeer goed uit de Photon test gekomen. Photon is een internationaal instituut met een test laboratorium in Aken.

Mogelijkheden Huawei omvormers

Bent u van plan om uw dak volledig te gebruiken om meer zonne-energie op te wekken maar bent u ongerust over schaduwplekken? Met Huawei Fusion Home kunt u eenvoudig optimizers toevoegen aan alleen de betreffende zonnepanelen die tijden van schaduw hebben en uw systeemopbrengsten maximaliseren. En daarmee bespaart u dus flink op de kosten in de aanschaf van optimizers voor al uw zonnepanelen.

Batterijvoorbereid voor de nabije toekomst

Omdat de hoge prijzen van batterijen snel dalen, lijkt het slim om de installatie van uw zonnepanelen uit te stellen tot een later tijdstip. Met de Huawei batterijvoorbereide omvormer kunt u echter eenvoudig nu of in de toekomst een batterij toevoegen, eenvoudig met Plug & Play. U hoeft geen extra batterij-aansluitapparatuur te kopen of het systeem achteraf laten aanpassen. Overigens ondersteunen Huawei omvormers ook directe “Plug and Play” batterijen van andere merken. Bijvoorbeeld die van het merk LG

Meer informatie over deze uitstekende omvormers vind u op de volgende pagina.

Een datasheet voor de sun2000 modellen

Interesse in een top zonne-energie installatie met wellicht een omvormer van Huawei? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat gesprek.