TU Delft lanceert tool rendement zonnepanelen berekenen

Onderzoekers maken website die berekent hoeveel uw zonnepanelen opleveren

De Technische Universiteit Delft (TUD) bouwde een website waar iedereen kan uitrekenen hoeveel zonnepanelen u op uw dak kunt installeren. De tool berekent met alle bekende data ook de werkelijke opbrengst van de zonnepanelen. Volgens de onderzoekers is de voorspelling tot op een paar procent nauwkeurig, daarmee is dit één van de meest precieze tools tot nu toe.

De website die de universiteit hiervoor heeft ontwikkelt laat zien hoeveel zonnepanelen u kunt leggen, helaas kunt u nog geen obstakels intekenen. Of het nou om uw eigen huis gaat, een appartementencomplex of een grote bedrijshal; via de website kunt u zien hoe de zonnepanelen het best neergelegd kunnen worden en wat de terugverdientijd is.

Meer hierover leest u op de volgende pagina: TU Delft lanceert tool om rendement zonnepanelen te berekenen

Een directe link naar het nieuwe op Nederland gerichte pv portaal vind u hier: Het Nederlandse PV portal

Heeft u gekeken wat zonnepanelen op uw dak opleveren? Misschien wilt u dan wel vrijblijvend een offerte ontvangen voor een eigen zonne-energie installatie.

Add Comment