Zonnepanelen in Woudenberg

Zonnepanelen in Woudenberg

Onlangs deze leuke zonnepanelen installatie opgeleverd in Woudenberg, waarbij de panelen van het gerenomeerde merk Trinasolar zijn. Deze keer is er gekozen voor zonnepanelen met een vermogen van 325Wp.

Centrale omvormer van GoodWe

Als omvormer voor deze klant hebben wij de keuze laten vallen op één van GoodWe. Daar er weinig schaduwvorming is op de zonnepanelen kon dit gewoon een cetrale omvormer zijn. Wel is de installatie in twee strings verdeeld, mocht er schaduw op één string zijn kan de ander gewoon op vol vermogen door. Wij werken al vele jaren tot grote tevredenheid met dit in de zonne-energie branche bekende merk.

Onderconstructie van Esdec

De onderconstructie die wij gebruiken om de zonnepanelen op de juiste manier te monteren is van Esdec, type Clickfit Evo. Alle zichtbare delen zijn vanzelfsprekend zwart zodat het geheel en strak ziet. Esdec levert al meer dan 15 jaar montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken.

Zelf meer informatie nodig?

Heeft u interesse in een zonne-energie installatie op uw eigen dak? Bel 033-2587860 en maak direct een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend advies gesprek.

Natuurlijk kunt u uw gegevens ook achterlaten op onze contactpagina. Dan zoeken wij op een later moment contact met u.

NewSolar_Woudenberg

Add Comment