Interesse in een thuisbatterij voor uw zonnepanelen?

Upgrade uw zonnepaneel installatie met een energie-opslagsysteem

Met een thuisbatterij kunt u slimmer gebruik maken van door uw zonnepanelen opgewekte stroom. De energie die u overdag opwekt met uw zonnepanelen en niet direct verbruikt kunt u met een thuisbatterij opslaan en op een later moment gebruiken als er geen of te weinig energie opgewekt wordt. U bent hierdoor minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. Met een zonnepanelen accu optimaliseert u het energieverbruik van uw huishouding. Daarnaast verhoogt u het rendement van uw zonnepanelen én komt u dichter bij een volledig duurzaam huishouden. Bovendien is de thuisbatterij een investering die meerwaarde biedt aan uw woning. Bij NewSolar richten wij ons vooral op de thuisbatterijen van Enphase en Huawei.

Waarom een thuisbatterij van Enphase

Enphase staat bekend om zijn toonaangevende technologie en strenge kwaliteitsnormen. Het Enphase opslag systeem is uiterst betrouwbaar, slim, eenvoudig en veilig in gebruik.

Het Enphase Home Energy Management System (HEMS) is uitgerust met intelligente energiebeheersoftware, waarmee u uw energiegebruik nauwkeurig kunt plannen en controleren, daarnaast kunt u hiermee uw laadpaal en warmtepomp aansturen.

Als de Enphase batterij wordt gecombineerd met omvormers van derden, zal basis informatie over de energieproductie zichtbaar zijn. Wanneer de batterij wordt gecombineerd met de micro-omvormers van Enphase, biedt de Enphase App een gedetailleerde weergave van energieopslag en productie.

Veelgestelde vragen – PV-ondersteuning van derden van IQ Battery – EMEA

Datasheet Enphase IQ Battery 10T

Enphase IQ Battery 3T

 

Enphase thuisaccu

Waarom een thuisbatterij van Huawei

Huawei LUNA thuisbatterijen zijn een uitstekende keuze om te koppelen aan elke Huawei omvormer, maar ze zijn ook geschikt om samen te werken met omvormers van andere merken. De Huawei LUNA thuisbatterij onderscheidt zich van andere zonnepaneel batterijen door zijn efficiëntie en optimale niveaus van productie en stroombehoud.

Het systeem kan volledig modulair worden opgebouwd en kan desgewenst tussentijds worden opgeschaald, al naar gelang de energiebehoeften binnen het huishouden of bij het bedrijf. Als de energiebehoefte toeneemt, hoeft de gebruiker alleen maar een extra batterij aan de Huawei LUNA toe te voegen om de opslagcapaciteit te verhogen.

Met een capaciteit van 5-15 kW is de Huawei LUNA goed uitgerust om op te schalen naar wat de behoeften van een huishouden ook mogen zijn. Voeg daarbij de 100% ontladingsdiepte van de batterijen en je kunt erop vertrouwen dat je met de Huawei LUNA thuisbatterijen het maximale uit je zonne-energie haalt.

Het Huawei LUNA systeem is compatibel met een breed scala aan typen zonnepanelen en omvormers, waardoor het gemakkelijk te integreren is in bestaande zonne-energiesystemen.

Datasheet Luna 2000 thuisbatterij

Gebruikershandleiding Luna 2000

 

Huawei thuisaccu

Waarom een thuisbatterij via NewSolar kopen?

NewSolar is uw partner voor een duurzame toekomst. Ons deskundig team biedt maatwerkadvies voor de beste thuisbatterij oplossing die bij uw situatie past. Daarnaast gebeurt de installatie door eigen gekwalificeerde monteurs. Onze hoogwaardige thuisbatterijen garanderen uitstekende prestaties. Met NewSolar kiest u voor kwaliteit, besparing en een groenere toekomst. Verder zijn wij trots om te melden dat we al 15 jaar lang voorop lopen in de zonne-energiebranche. Gedurende deze tijd hebben we constant gestreefd naar innovatie en klanttevredenheid.

Heeft u na het lezen van bovenstaand bericht interesse in een geheel vrijblijvend advies op maat gesprek bij u thuis waarin wij al uw wensen noteren en de (on)mogelijkheden bekijken? Laat uw gegevens achter op onze contactpagina en wij bellen u op korte termijn om een afspraak met een adviseur te maken die geheel vrijblijvend bij u langs komt.